Privacy

Privacy

Privacyverklaring Ingrid Meurkens Training en Coaching
Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijk voor verwerking van gegevens ben ik, Ingrid Meurkens. Eigenaar van Ingrid Meurkens Training en Coaching, gevestigd in Budel-Dorplein, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54220475.

Persoonsgegevens
Ik vraag alleen naar contactgegevens op het moment dat u zich wilt inschrijven voor een trainings- en/of  coachingstraject. Bijvoorbeeld in een inschrijfformulier of tijdens een gesprek. Uw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer) gebruik ik om contact met u te houden over de training- en coachingtrajecten die ik aanbied. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor het training- en/of coachingstraject. Mocht het nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van u of uw kind doorgeef dan is dat uiteraard alleen met uw medeweten en uw toestemming. (Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is).

Beveiliging
Bij wet wordt van mij verlangd dat ik uw gegevens bescherm.
Dat betekent:
- Op internet wordt door mij niets bewaard.
- Alles wat via WhatsApp of Facebook Messenger besproken wordt, wordt beschermd door de privacy overeenkomsten die we met deze diensten zijn aangegaan.
- Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb daar toegang toe middels een code.
- Mijn website is alleen voor eenzijdig verkeer, daar vindt geen interactie en geen opslag van gegevens plaats.

Bewaartermijn
Contactgegevens worden bewaard zolang dat voor de  training- en coachingstrajecten noodzakelijk is. Daarnaast houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen.

Uw rechten 
Ik respecteer uw privacy vanuit mijn professionele ethiek. U heeft te allen tijde het recht om de gegevens die u aan mij verstrekt heeft in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.